Van der Horst, Keurslager

Balkenbrij

Van pure ambacht!

Onze balkenbrij is er één uit grootmoederstijd. De grondstoffen worden zorgvuldig gesorteerd en vervolgens verwerkt. Natuurlijk zit er in onze balkenbrij voldoende vlees en wordt het geheel op smaak gebracht met de beste specerijen. Onze balkenbrij is ook te verkrijgen met rozijnen en krenten.

Tip! Ook lekker op roggebrood!

Casselerrib

Eén om te proeven!

Wij hebben meerdere soorten casselerrib en zijn zeker het proberen waard. De casselerrib is lekker voor bij de stamppotten. Even opbakken en klaar is de casselerrib. Ook onze Bourgondische casselerrib is het proberen waard, deze is licht gerookt en geeft u maaltijd een andere dimensie.

Verder leveren wij ook een zacht gekookte casselerrib voor op brood!

Bakbloedworst

Uit eigen worstmakerij.

De traditionele bakbloedworst komt uit eigen worstmakerij en wordt gemaakt met o.a. roggemeel. De bloedworst even bakken en u heeft een heerlijke traktatie voor op een boterham.

Rookworst

Een echte topper!

Onze rookworst is gemaakt van 100% varkensvlees en uitsluitend van 1e kwaliteit grondstoffen. De worsten zijn in grove en fijne variant verkrijgbaar. Lekker gekruid en voor uw gemak zijn de worsten al voorgeweld, zodat u deze eigenlijk alleen maar hoeft op te warmen. Ook in éénpersoonsverpakking.

Verder bieden wij ook een 100% rundrookworst.
Alle worsten zijn 100 % vers gemaakt.

Rolpens

Een traditionele schijf in het zuur.

Een rund/varkensvlees product. Voorgegaard en in de azijn gelegd met mosterdzaad.
Heerlijk voor bij de rode kool met appeltjes en aardappelen.

Tip! Ook lekker als frisse snack.

Rooketje

Een specialiteit die u niet mag missen.

Speciaal gekruid gehakt omwikkeld met mager gerookt spek. Kant-en-klare snack voor bij de borrel of bij de maaltijd. Even op warmen in de oven of magnetron.

Hollandse kost

Voor de fijnproevers!

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan stamppotten en deze worden natuurlijk in eigen keuken bereid. Onze keuken is voorzien van zeer moderne apparatuur en onze grondstoffen zijn dagvers waardoor topkwaliteit gegarandeerd is.

Van der Horst, Keurslager

Kloosterstraat 4
6961WT Eerbeek
0313651227
0313650928

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 19:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten